Galatasaray’da transfer zirvesi

Galatasaray’da transfer zirvesi

Modeste'nin Köln'e imza atmasıyla transferde yeni yol haritası belirleyen Galatasaray’da, teknik patron Terim’in, Konya maçı sonrasında Başkan Cengiz ve Albayrak’la özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Modeste’nin Köln’e imza atması sonrasında transferde yeni bir yol haritası belirliyor. Teknik patron Fatih Terim’in de, hem listedeki isimlerle yapılan son görüşmeler hem de transfer çalışmalarındaki diğer konular hakkında yönetimle bir araya geleceği öğrenildi.

GÖNDERİLECEK İSİMLER BELİRLENECEK

Küçük çaplı transfer zirvesinin, Konyaspor maçı sonrasında, Lokomotiv Moskova deplasmanına gitmeden önce gerçekleşmesi bekleniyor. Bu toplantıda, UEFA’nın Finansal Fair Play yaptırımı gereği satmadan oyuncu alamayan Sarı-Kırmızılılar’ın, elden çıkarılacak isimleri net şekilde belirleyeceği de gelen haberler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN