Galatasaray'ın S. Moskova'dan istediği futbolcudan kötü haber

Galatasaray'ın S. Moskova'dan istediği futbolcudan kötü haber

Spartak Moskova'da forma giyen Salvatore Bocchetti'nin menajeri Andrea D'Amico, Galatasaray'ı üzecek açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Spartak Moskovalı Salvatore Bocchetti'nin menajeri, İtalyan futbolcunun durumuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın defans transferi listesinde ilk sırada olduğu iddia edilen Bocchetti'nin transferi için açıklamalarda bulunan D'Amico, "Bocchetti, takımında kalmak istiyor ve Spartak Moskova ile Rusya'da şampiyon olmak istiyor. Sözleşmesi sona erecek ama Spartak'ın da onu bırakmak isteyeceğini düşünmüyorum. Onun yerini dolduramazlar" ifadelerini kullandı.

Futbolcuya Rusya'dan diğer kulüplerin de ciddi tekliflerde bulunduğunu açıklayan Andrea D'Amico, 30 yaşındaki futbolcunun Rusya'da başka bir takımda oynama olasılığının çok az olduğunu belirtti.

"YENİ SÖZLEŞME YAKIN"

Öte yandan, Spartak Moskova takımının genel direktörü Sergei Rodionov, Bocchetti ile yeni sözleşme imzalamaya yakın olduklarını söyledi.

İtalyan savunmacı ile hala görüşme halinde olduklarını belirten Rodionov, "Belli bir aşamaya geldik. Anlaşıp, yeni sözleşme imzalamaya çok yakınız" ifadelerini kullandı.

Salvatore Bocchetti'nin sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. İtalyan futbolcunun bonservis bedelinin 5 milyon Euro olduğu belirtiliyor. Bocchetti, 5 kez de İtalya Milli Takım formasını giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN