Galatasaray'ın yeni teknik direktörü resmi imzayı attı | Son dakika

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü resmi imzayı attı | Son dakika

Galatasaray'da takımdan gönderilen Riekerink'in yerine yeni hocası Tudor'un imza töreni gerçekleştirildi. Özbek ve Tudor basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek ve Tudor, Kardemir Karabükspor hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek ayrıca tarihi değiştirilen Beşiktaş derbisiyle ilgili sert ifadeler kullandı.

Tudor'un açıklamaları;

Hepiniz hoşgeldiniz. Başkanımızın dediği gibi hepimizin amacı başarılı olaiblrmek. Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray gibi büyük bir camiada çalışma fırsatını verdiği için çok teşekkür ediyorum.

'BİRAZ ZAMANA İHTİYAÇ VAR'

Bir hoca olarak sistem çok önemli değil. İlerde çift veya tek forvet önemli değil. Bence sistemler çok önemli değil. Önemli olan şey, takım ruhu. Mücadele ve fedakarlık çok önemli. Sistemler değişebilir. Benim takıma vermek istediğim ve takımın gösterdiği performans çok daha önemli. Benim istediğim savunma yaparken 10 kiş topun arkasında hücum yaparken tam tersi olmalı. Hayatta hiçbir şey kolay değil. Biraz zamana ihtiyaç var çok fazlasına değil ama biraz zaman gerekiyor.

REAL MADRİD'DEN TEKLİF GELİRSE GİDER Mİ?

Şimdi seneye olacak şeyleri konuşmak anlamsız. Galatasaray şampiyonlukta mücadele ediyorsa şampiyon olmak ister. Hem benim hem ekibimin hem de başkanın tek amacı Galatasaray'ı şampiyon yapabilmek. Bu bence şu an için sorulması gereken bir soru değil.

'PUAN FARKI 5 AMA 14 MAÇ VAR'

Beşiktaş şampiyonluğun favorisi Galatasaray'ın hocasıyım. Bazı şeylere inandığım için buraya geldim. Geçen seneye bakılırsa şampyion olmuş bir Beşiktaş var ve aramızda 5 puan fark var. Daha oynanacak 14 maç var önemüzdeki maçları kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Tabi ki hedefim burada elimden geleni yapmak.

38 yaşında Galatasaray'ın başına hoca olarak gelmesiyle ilgili olarak Tudor, "10 yaşından beri bu baskının içerisindeyim. Juventus'a gittiğimde de bu baskı vardı. 38 yaşından daha yaşlı hissediyorum aslında. Bakıldığı zaman tecrübe biraz abartılıyor gibi geliyor. Ne bildiğiniz ve yeteneğiniz varsa 30 yaşında da yapabilirsiniz daha geç yaşlarda da... 80 yaşındaki hoca en iyi hoca diyebiliriz. Bu yüzden biraz bu işin abartılı olduğunu düşünüyorum."

İDMANLARIN ÇOK AĞIR OLDUĞU İDDİASI

Öncelikle 45 sakatlık gerçeği yansıtmıyor. PAOK VE Karabük'te yapılan idmanlara bakılırsa ortanın biraz üstünde ama o rakamlar gerçeği yansıtmıyor. Galatasaray'da bu nasıl ilerleyecek diye sorarsanız bu çok büyük bir soru. Günlük şekilde bakmamız gerekiyor. Elimizdeki oyuncularla ilgili olacak bir şey bu... Ne kadar zorlayabileceğimizi ne kadar ileriye gidebileceğimizi zamanla göreceğiz...

Umarım giderken de aynı şekilde olur. Aslında bu sorunun çevabı çok basit. İyi bir şeyler ortaya koyduğunuz sürece taraftar gelecektir kötü oyun sergilerseniz taraftarlar gelmez. Benim tek amacım takımı iyi bir şekilde oynatarak taraftarımızı yanımızda görmek.

ÖZBEK: 'HERKES HADDİNİ BİLMELİ'

Şunu ifade etmek istiyorum. Biz kulüp başkanları olarak büyük camiaları temsil ediyoruz. Her kulüp başkanı temsil ettiği camianın yüzüdür. Bu soruya şöyle cevap vereyim. Malesef olayın tartışma biçimi ve nakledilişi Galatasaray değerleriyle düşünüldüğü zaman böyle bir dialoğun yaşanması mümkün değil. Galatasaray Başkanı Karabükspor Başkanı'nın konuşma üslubuyla yanıt vermesi mümkün değil. Galatasaray'ı temsil eden yönetim için kullandığı ifdadeleri hoş bulmuyorum. Kİmsenin Galatasaray etik ve ahlak dersi verme yetkisi yok. Kimse Galatasaray için bu tabirleri kullanamaz. Yasalarımız ve federasyonumuz var. Gerek savcılarımız gerekse TFF Başkanı ve yöneticileri söylenenleri analiz etsinler. Herkes haddini bilmeli. Özelikle kulüp başkanları olarak çok dikkat ediyorum ve toplumu birleştirici ifadeler kullanmaya dikkat etmemiz gerekiyor.

TUDOR'DAN KARABÜKSPOR AÇIKLAMASI

Karabükspor ile sözleşme imzaladığımız tek amacımız kulübü ligde tutmaktı. Karabük ile konuştuğumuzu tutumuş gibi bir durumdayız. 3 galibiyet daha alırlarsa büyük ihtimalle ligde kalacaklardır. Eski başkanıma her zaman minnettar olacağım. İki gün önce yapılan açıklamanın ise tamamen yanlış olduğunu belirtmek istiyorum. Bu zamana kadar bakılırsa 10 hoca görevinden gönderilmiş durumda...Bir hoca görevinden ayrıldığı zaman futbol bu bu tip şeyler olabiliyor diye yaklaşıyoruz. Ahlaki konulardan kimse bahsetmiyor. Aslında bakıldığı zaman bir kontrat var ortada bu futbol böyle şeyler olur denilmiyor. Düşünüldüğü zaman aynı şey bu Karabükspor ile ilgili yapmak istediğim bir açıklama...

SNEIJDER AÇIKLAMASI

Galatasaray gibi büyük bir camiada oynuyorsunuz. Şampiyonlukların ve önemli galibiyetlerin defans yaparak geldiğini, takımı her şeyin üstünde tutarak mücadele etmek herşeyden önce geliyor. Takımın defansif yönüne odaklandık. Wesley önemli bir oyuncu ilişkilerimiz iyi olacaktır ve sezon sonuna kadar iyi ve güzel işler yapacaktır.

CONTE AÇIKLAMASI

Kısa sürede Conte ile görüşmedim. Belki de dünyanın en iyi hocası... Bütün hocaları gözlemlemek ve her hocadan bir şeyler çalıp kendi vizyonunuza bunu uyarlamak. Simeone ve Conte gibi olamazsınız onlar başlı başına birer isimdir. Sizler kendi vizyonunuzu oluşturmak ve geliştirmek zorudansınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN