Galatasaray’la yolları ayrılan yıldızlar Avrupa’da yeniden doğdu

Galatasaray’la yolları ayrılan yıldızlar Avrupa’da yeniden doğdu

Galatasaray yaptığı transferden daha çok yollarını ayırdığı isimlerle konuşuluyor. Emre Deportivo’yu sırtlıyor, Telles Porto’nun vazgeçilmezi, Hamit Darmstadt’ta yeniden doğdu, Dzemaili ise Bologna’nın dinamosu konumunda...

Galatasaray sezon başında ve devre arasında yaptığı transferlere yüklü bonservis bedeli harcarken, istediği geri dönüşleri henüz alabilmiş değil... Yeni transferlerin takıma olan uyumu ve yaşadıkları sakatlıklar bunda en büyük etken olarak görülüyor. Öte yandan kadrosundaki şişliği azaltmak ve kulübün masraflarını kısma amacıyla Sarı-Kırmızılı takımla yolları ayrılan futbolcular ise yeni kulüplerinde başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor. Bu yıldızlardan en göze çarpanı ise Galatasaray’da oynadığı dönemde yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istenilen seviyeye gelememesi sebebiyle sözleşmesi feshedilen Hamit Altıntop.

Hamit devre arasında gittiği Bundesliga ekibi Darmstadt 98’te 3 maçta 192 dakika forma giyerken, tecrübeli orta saha Borussia Dortmund’u 2-1 yendikleri maçın ardından da ligde haftanın en iyisi seçildi.

Galatasaray’ın büyük umutlarla sol bek için transfer ettiği ancak sonrasında önce Inter’e kiraladığı ardından bonservisiyle Porto’ya verdiği Alex Telles ise yeni kulübünün 31 maçında da forma giyerek takımın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Porto’nun 19 maçlık yenilmezlik serisinde büyük pay sahibi olan Brezilyalı futbolcu, henüz formasını giyemediği milli takıma da göz kırpıyor.

Galatasaray’la olan sözleşmesi bittikten sonra daha az bir para karşılığında İspanya La Liga’da Deportivo’nun yolunu tutan Emre Çolak 21 maçta 3 gol ve 8 asiste imza atarken, 3 kez Deportivo’da ayın en iyi oyuncusu ödülünü aldı. 25 yaşındaki oyuncunun ayrıca Deportivo’nun ligde attığı son 6 golün 5’inde imzası bulunuyor: 2 gol, 3 asist. Galatasaray’da bir türlü isteneni veremeyen sonrasında Genoa’ya kiralanan ardından ise Bologna’ya bonservisiyle verilen Dzemaili de İtalya Serie A’da fırtına gibi esiyor. 25 maçın 25’in de ilk 11’de başlayan 30 yaşındaki futbolcu 7 gole imza atarken, kulübün aynı zamanda dinamosu konumunda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN