Galatasaraylı Sinan Gümüş'e 4.5 milyon Euro'luk teklif

Galatasaraylı Sinan Gümüş'e 4.5 milyon Euro'luk teklif

UEFA Avrupa Ligi'nde sürpriz şekilde Östersunds'a elenen Galatasaray'da ayrılık daha gerçekleşiyor. İtalya'nın Seria A takımlarından Sampdoria, Sinan Gümüş için 4.5 milyon Euro teklifte bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Östersunds'a toplam skorlada 3-1 mağlup olarak Avrupa macerasını başlamadan bitiren Galatasaray'da flaş bir ayrılık gerçekleşiyor.

beINSPORTS'de yer alan haberde, Tudor'la anlaşamayan ve takımdan ayrılmak istediğini belirten Sinan Gümüş, menajerine takım bulması için talimat vermişti. Bunun üzerine ilk olarak Portekiz ekibi Benfica'nın genç futbolcuyu istediği iddia edilmişti.

Ancak resmi teklifin başka bir takımdan geldiği ortaya çıktı. Serie A takımlarından Sampdoria'nın, Sinan Gümüş için Galatasaray'a 4.5 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN