Gaziantepspor'da İbrahim Toraman sesleri

Gaziantepspor'da İbrahim Toraman sesleri

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da teknik direktörlük için eski Beşiktaşlı ve eski Gaziantepsporlu futbolcu İbrahim Toraman'ın adı geçiyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor’da teknik direktör belirsizliği devam ediyor.

Alınan kötü sonuçların ardından; teknik direktör Bünyamin Süral ile yollarını ayıran Gaziantepspor yönetimi, Beşiktaş'ın uzun yıllar formasını terleten ve bir dönem Gaziantepspor'da da görev alan İbrahim Toraman'ı Gaziantep'e davet etti.

Ajansspor editörü Salim Manav'a açıklamalarda bulunan İbrahim Toraman, "Gaziantepspor yönetiminden bir davet aldım. Şu anda Gaziantep'teyim. Akşam oynanacak olan Gaziantepspor-Ç.Rizespor maçını tribünden takip edeceğim. Karşılaşma sonunda da yönetimle bir görüşmemiz olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan; profesyonel futbolculuk kariyerine 1999 yılında Gaziantep Gaskispor'da başlayan Toraman, 2001-2004 yılları arasında Gaziantepspor formasını terletmişti. 14 sezon Süper Lig'de görev alan tecrübeli savunmacı 2014/2015 sezonunda Sivasspor'da futbolu bırakmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN