Genç futbolcu Mert Müldür kimdir, nerelidir?

Genç futbolcu Mert Müldür kimdir, nerelidir?

Mert Müldür bugün akşam oynanan Türkiye-Ukrayna maçına ilk 11'de başladı. Twitter'da TT olan Mert Müldür maçtaki performansı ile eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Peki herkesin merak ettiği Mert Müldür kimdir, nerelidir? İşte Mert Müldür hakkında merak edilenler.

Mircea Lucescu tarafından Ukrayna karşısında ilk 11’de başlayan Mert Müldür, kariyerinde ikinci kez de Türk Milli Takımı kadrosuna dahil edildi. Futbol severlerin ismini pek duymadığı genç futbol merak konusu oldu. Mert Müldür’ü yakında tanıyalım…

MERT MÜLDÜR KİMDİR? NERELİDİR?

3 Nisan 1999’da Avusturya’nın Viyana şehrinde dünyaya gelen Mert, stoper ve ön libero mevkilerinde forma giyiyor.

Futbola AKA Rapid Wien altyapısında başlayan ve kademe kademe üst yaş kategorilerine yükselen genç oyuncu bu yaz itibarıyla Rapid Wien A takımına yükselme başarısını gösterdi.

İki ayağını da kullanabilen Mert Müldür bu sezon takımıyla 4 resmi maça çıktı. 1.88 boyundaki Mert Müldür’ün Rapid Wien takımıyla 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN