Giuliano: Beşiktaş'ı yarışın dışına iteceğiz

Giuliano: Beşiktaş'ı yarışın dışına iteceğiz

Aytemiz Alanya maçının yıldızı Giuliano, Beşiktaş derbisiyle ilgili iddialı konuştu. Zorlu bir atmosfere çıkacağız ancak rakibimizi yenip, yarışın dışına itmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz.

Fenerbahçe’nin bu sezonki kahramanı olan Giuliano, omzunda bandajla çıktığı Aytemiz Alanya maçında da şovunu yaptı. Sambacı, attığı 2 golle galibiyetin mimarlarından oldu. Yıldız futbolcu, bu karşılaşmayı unuttu ve gözünü Beşiktaş maçına dikti. 27 yaşındaki oyuncu, Brezilya Milli Takım yetkililerinin kendisini izlemek için gelecekleri derbi için son derece iddialı.

TEK HEDEFİMİZ VAR

Giuliano, Vodafone Park’ta zorlu bir atmosfere çıkacaklarını söyleyerek, “Buna rağmen bizim için tek hedef kazanmak. Başakşehir maçına da zorlu bir süreç sonrası gidip, gereken sonucu aldık. Liderden 5 puan gerideydik. Farkı düşürdük. Derbiyi kazanarak Beşiktaş ile aramızdaki farkı 6’ya çıkartarak ezeli rakibimizi şampiyonluk yarışının dışına itmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

GÜCÜ HAREKETE GEÇİRDİM

Sambacı, çok güçlü bir takım olduklarının altını çizerek, “Bana düşen bu gücü harekete geçirmekti. Bunu çok iyi yaptığıma inanıyorum. Takım olarak özgüvenimizi kazandık. Artık seri galibiyetler bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN