Güney Kore - Meksika maç sonucu: 1-2

Güney Kore - Meksika maç sonucu: 1-2

Dünya Kupası F Grubu'ndaki ikinci maçında Güney Kore'yle Rostov Arena'da karşılaşan Meksika, rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti.

Dünya Kupası'na son şampiyon Almanya karşısında aldığı flaş galibiyetle başlayan Meksika, ikinci maçında da Güney Kore'ye şans tanımadı.

F Grubu'ndaki ikinci maçına Rostov Arena'da çıkan Juan Carlos Osorio’nun öğrencileri, ilk yarıyı Carlos Vela'nın 26'da penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Aztekler, 66'da Javier Hernandez'in ayağından bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı.

Mücadelenin 90+3'üncü dakikada Son Heung-Min'in attığı gol maçın sonucunu belirledi ve Meksika sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla maç fazlasıyla grup liderliğine yükselen Latin Amerika ülkesi, 6 puan ve +2 gol averajıyla son 16 turuna kalabilmek için büyük avantaj yakaladı.

Meksika, bu akşam oynanacak Almanya-İsveç maçında İsveç'in galibiyeti ya da beraberlik hâlinde adını bir üst tura yazdırmayı garantileyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN