Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'la anlaşmaya vardı

Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'la anlaşmaya vardı

Teknik direktör arayan Bursaspor Yönetim Kurulu'nun, geçen hafta Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu ile anlaştığı iddia edildi. Yeşil beyazlı takım bu hafta Galatasaray ile oynayacağı için anlaşma bu karşılaşmanın ardından ilan edilecek.

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Bursaspor'da tek gündem; yeni teknik direktörün kim olacağı. Gündeminde Ersun Yanal, Murat Yakın, Zico, Bülent Uygun ve Hamza Hamzaoğlu gibi isimler bulunan yeşil beyazlılarda taraftarlar yönetimin seçimini merakla bekliyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre, Bursaspor Yönetim Kurulu seçimini çoktan yaptı. Geçen hafta Galatasaray’la yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlandı. Genç teknik adamla yapılan görüşmelerde her konuda mutabakata varıldı. Resmi açıklamanın henüz yapılmamış olmasının nedeni ise çok açık: Bursaspor bu hafta deplasmanda Galatasaray’la kozlarını paylaşıyor.

Galatasaray maçına Ersel Uzgur'la çıkacak

Hamza Hamzaoğlu da doğal olarak ilk maçını 3 kupa kaldırdığı sarı kırmızılı ekibe karşı oynamak istemiyor. Bu süreci dinlerek geçirmek isteyen Hamzaoğlu’nun yerine Timsah’ı, Galatasaray maçına Ersel Uzgur çıkaracak.

Ertuğrul Sağlam'dan veda mesajı

Öte yandan Ertuğrul Sağlam, kulübün resmi internet sitesinde yer alan bir veda mesajı yayınladı. Sağlam, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişte ulaşılan büyük başarıları yeniden yakalayabilmek adına geldiğim ancak beklentinin uzağında kalınmasıyla yollarımızın ayrıldığı Bursaspor camiasına bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Görev süremiz boyunca yanımızda yer alan Başkan ve yönetim kurulu üyelerine, kent liderlerine ve Bursaspor camiasının bütün paydaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN