Hamza Hamzaoğlu: Mustafa Denizli Atletico Madrid maçında takımın başında olmalıydı

Hamza Hamzaoğlu: Mustafa Denizli Atletico Madrid maçında takımın başında olmalıydı

Galatasaray'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder ve Mustafa Denizli ile ilgili konuştu. Hamzaoğlu Telegol programına telefonla bağlanarak Denizli ve Sneijder'i ağır bir dille eleştirdi.

Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder'in "Onun döneminde çalışmıyorduk" sözlerine cevap verdi. Hamzaoğlu, Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid maçında kulübede olmamasını da eleştirdi.

Sneijder'in karakteri zayıf

Hamza Hamzaoğlu, 360 kanalında yayınlanan Telegol programına yaptığı açıklamada Sneijder ile ilgili olarak "Sneijder ile aramızda bir problem yoktu. Hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum. Kolay bir iş, başkasının üstüne yıkmak ama olsun. Bu zayıf karakterlerin işidir. Yönetimden birinin söyleteceğini sanmam. Oyuncu bu cüreti bir yerlden güç almazsa bulamaz. Ben bütün olumsuzlukları kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

HAMZAOĞLU'NDAN DENİZLİ VE SNEIJDER ELEŞTİRİSİ

"Bu yorumları görünce Allah'a şükür ediyorum"

Arkasından iş çevirildiğini belirten Hamzaoğlu, "Bu yorumları, bu olayları görünce Allah'a şükür ediyorum, doğru zamanda ayrılmışım. Ben tazminat maddesi koydurmadım, ayrılmak isteyen insanlara "Madde var ayrılmam" demem. İstemiyorlarsa ayrılırdım, ayrıldım da" açıklamasını yaptı.

Hamzaoğlu'ndan Denizli'ye eleştiri

Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid maçında takımın başında olmamasını eleştiren Hamzaoğlu, "Ben göreve gelseydim takımın başında maça çıkardım. Orada Taffarel duracağına kenarda, Mustafa Hoca dursaydı. Bu maç bu kadar önemli miydi?" dedi.

"Biz vurulmuşuz, hiç önemli değil"

Yönetime eleştirilerde bulunan Hamzaoğlu, "Beni neden apar topar gönderdiler? Antalya ve Atletico Madrid maçını kazanacaktım belki de? O zaman ne yapacaklardı. Ya hiç önemli değil, biz vurulmuşuz önemli değil. Ben herkese hakkımı helal ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN