Hasan Ali derbide yok!

Hasan Ali derbide yok!

Fenerbahçe’ye zorlu Beşiktaş derbisi öncesi Hasan Ali Kaldırım’dan kötü haber geldi. Hasan Ali gördüğü sarı kartla derbide cezalı duruma düştü. Siyah-Beyazlılar’da ise Talisca ve Pepe cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde sahadan 3 puanla ayrılan Fenerbahçe’ye Hasan Ali Kaldırım’dan kötü haber geldi. Başarılı sol bek karşılaşmanın 82. dakikasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Hasan Ali, Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak Beşiktaş maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta ise Pepe ve Talisca, Konyaspor karşılaşmasında gördükleri sarı kart ile cezalı durumuna düşmüşlerdi.

Öte yandan maç sonrası açıklamalarda bulunan Sarı-Lacivertlilerin sağ beki Mauricio Isla, “Sol bek oynama konusunda eğer İsmail hazır durumda olmazsa ve hocamız solda oynamamı isterse, takımımın faydasına olacaksa ben oynarım. Aynısı Şener için de geçerli” dedi. Fenerbahçe’de ayrıca Brezilyalı futbolcu Giuliano, Süper Lig’de 70 gün sonra golünü atarken, Fernandao ise Alanyaspor karşısında attığı 2 golle birlikte Süper Lig’de gol sayısını 4’e yükseltti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN