İlkay Gündoğan'dan Alman milli takımı açıklaması

İlkay Gündoğan'dan Alman milli takımı açıklaması

Geçtiğimiz aylarda İngiltere'nin başkenti Londra'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la poz verdiği için sert eleştirilere maruz kalan Alman milli takım oyuncusu İlkay Gündoğan, Mesut Özil'in aksine takımdan ayrılmayacağını, şampiyonlar ligini kazanmak için elinden geleni yapacağını açıkladı.

KARAR.COM

Alman milli takım oyuncusu İlkay Gündoğan ve Mesut Özil geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la poz verdikleri gerekçesiyle Alman kamuoyu tarafından sert bir dille eleştirilmişti. Uzun süre sessizliğini koruyan fakat geçtiğimiz haftalarda ırkçı eleştirilere dayanamayıp milli takımından ayrıldığını açıklayan Özil'in aksine İlkay Gündoğan, yaptığı son açıklamada hedefinin Alman milli takımı adına en az bir kupa kazanmak ve şampiyonlar ligini kazanmak olduğunu söyledi.

18-08/17/wev.jpg

ALMAN BASININDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Mesut Özil'in ayrılık açıklamasına anlam veremeyen ve hatta eleştiren Alman basını, İlkay Gündoğan'ın bu açıklamasına övgüler yağdırdı. Alman Bild Gazetesi Gündoğan'ın bu açıklamasını "Özil ayrılmaktan bahsediyor, Gündoğan ise kupadan" başlığıyla yayınladı. 

18-08/17/mesut.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN