İngiliz devi Tottenham'dan Cengiz'e çılgın teklif

İngiliz devi Tottenham'dan Cengiz'e çılgın teklif

Başakşehir'in sezon başında Altınordu'dan 700 bin Euro'ya transfer ettiği Cengiz Ünder'e, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham talip oldu.

Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performansla Medipol Başakşehir'in şampiyonluk yarışında tutunmasına büyük katkı sağlayan ve milli takıma kadar yükselen Cengiz Ünder'i Avrupa devlerinin takibi sürüyor. 19 yaşındaki genç yıldızı izlemek için bazı takımların Türkiye'ye gelmesinin ardından İngiliz devi Tottenham'ın da Cengiz'e talip olduğu ve Medipol Başakşehir ile 9 milyon euroluk bonservis bedelinde anlaştığı iddia edildi.

Başakşehir ve Kulüpler Birliği başkanı Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder ile ilgili şöyle konuşmuştu;

'MİLLİ TAKIMA HİZMET ETSİN İSTİYORUZ'

"Cengiz Ünder'i Beşiktaş mücadelesinde bazı İngiliz ve İspanyol kulüpleri izliyordu, takımların ismini vermek istemiyorum ama sezon sonu bu konuları netleştiririz. Cengiz Ünder, bizimle devam ediyor ve kendisini serbest bırakmayı düşünmüyoruz. Uzun vadede inşallah bize Milli takıma hizmet etsin istiyoruz. Ciddi teklifler gelirse sezon sonu değerlendiririz ve sizlerle de paylaşırız"

Seyit Mehmet Özkan, daha önce yaptığı açıklamada, Cengiz Ünder’in gelişime açık ve çok karakterli bir futbolcu olduğunun altını çizerek, şöyle konuşmuştu:

'AVRUPA'NIN 4 BÜYÜK LİGİNDEN BİRİNE GİDER'

"Cengiz, Bundesliga’ya transfer olan Çağlar Söyüncü ile Altınordu projesinin en iyi üretimlerindendir. Kariyer planına tam olarak uygun ilerleyen bir oyuncu. Çok doğru bir kulüpte, Abdullah hoca gibi gençlere ve Türk futbolcusuna değer veren bir teknik direktöre emanet. Başakşehir de bizim gibi bir proje kulübü. Cengiz için bize 200 bin avro daha fazla teklif yapan kulüpler de vardı ama biz Abdullah hocamıza söz vermiştik. Çünkü diğerleri proje takımları değillerdi. Eğer Cengiz, Başakşehir’den gidecekse Süper Lig’in üzerindeki Avrupa’nın 4 büyük liginden birine gider. Cengiz’in fiyatı da 10 milyon avrodan başlar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN