Isparta'da tribünde kalp krizi geçiren taraftar yaşamını yitirdi | Isparta haberleri

Isparta'da tribünde kalp krizi geçiren taraftar yaşamını yitirdi | Isparta haberleri

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde Eğirdirspor ile Isparta Davrazspor arasında oynanan maçı tribünden takip eden 45 yaşındaki Ahmet Yıldırım, kalp krizi geçirerek öldü.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup maçında Eğirdirspor ile Isparta Davrazspor dün Eğirdir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Davrazspor'u desteklemek için stada gidenlerden Ahmet Yıldırım, fenalaştı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede kalp krizi geçirdiği belirlenen Yıldırım, ambulansla götürüldüğü Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  

BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Isparta'da bir fırında çalıştığı belirtilen Ahmet Yıldırım'ın cenazesi otopsi ardından Sütçüler İlçesi'ne bağlı Beydilli Köyü'nde bugün toprağa verildi.

Davrazspor kalecisi Sofu Baykal, Ahmet Yıldırım'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "İnşallah şampiyonluğumuzu ona armağan edeceğiz" dedi.

ISPARTA/DHA


 







Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN