İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı | Son dakika haberleri

İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı | Son dakika haberleri

Euroleague'de Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarıyla bir grup taraftar arasında İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı. Yunan taraftarların Konstantinopolis diye slogan atması üzerine kavganın çıktığı öğrenildi. Yunan takımı Olympiakos Final Four'a kaldıktan sonra Konstantinopolis içerikli özel tişört bastırmış, Fenerbahçe de tepki göstermişti.

Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarıyla bir grup taraftar arasında İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı.

Kavga sırasında havai fişekler de kullanılırken kavgaya polis müdahale etti. Olaylarda 5 Yunan taraftarları yaralandı. Yaralılardan birinin bacağından bıcaklandığı öğrenildi. Kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi ise polis merkezine götürüldü.

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Yunan taraftarların Kostantinapolis diye slogan atması üzerine kavga çıktığı öğrenildi.

Olaylar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İstiklal’deki Final Four kavgası kamerada

TİŞÖRT PROVOKASYONU

Anadolu Efes'i eleyerek THY Euroleague'de Final Four'a yükselen Yunan takımı Olympiakos, İstanbul'da düzenlenecek finaller öncesinde Konstantinopolis yazılı özel bir tişört çıkartmış, Fenerbahçe'den de bu tişörte cevap gecikmemişti.

17-05/19/590b0b7d2269a236acfb6ad6.gif
Fenerium'un twitter hesabı, ''İstanbul, since 1453'' (1453'ten beri İstanbul) yazılı görseli Olympiakos'un resmi hesabını etiketleyerek cevap vermişti.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN