İsveçli futbolcu John Guidetti: Galatasaray harika bir kulüp

İsveçli futbolcu John Guidetti: Galatasaray harika bir kulüp

İsveçli futbolcu John Guidetti, "Galatasaray, çok yetenekli futbolculara sahip harika bir kulüp" dedi.

İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo Alaves’te forma giyen İsveçli milli futbolcu John Guidetti, Türkiye ile oynayacakları milli maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu, Galatasaray’ın futbolcu izleme ekibinde bulunan İsveçli eski futbolcu Johan Elmander’in kendisini sarı-kırmızılı takıma önerdiği iddiaları ile ilgili soruya, "Galatasaray büyük bir kulüp. Kesinlikle inanılmaz bir taraftar kitlesi var. Ayrıca çok yetenekli futbolculara sahip bir kulüp. Tutkuların zirvede olduğu bir kulüp" yanıtını verdi.

'ELMANDER HARİKA BİR FUTBOLCU'

Kendisini Galatasaray’a öneren Elmander hakkındaki görüşlerini dile getiren Guidetti, "O güzel bir adam. İnanılmaz derecede büyük işler başarmış harika bir futbolcu. Bu yüzden hem insan hem de futbolcu olarak kendisine büyük saygı duyuyorum" açıklamasını yaptı.

'MENAJERİME HER KONUDA YETKİ VERDİM'

26 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’la görüşmelerin hangi seviyede olduğu sorusuna ise, "Menajerime her türlü sorunu halletmesi konusunda yetki verdim. Ben futbola odaklandım. Bu konuda söylenecek olan tek şey bu" şeklinde yanıt verdi.

Sezon başında Celta’dan Alaves’e transfer olan Guidetti, son 5 haftada hiç süre alamamasını da teknik direktörün isteklerini tam olarak yerine getirememesine bağladığını ifade etti.

SANTİAGO/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN