Eskişehirspor - Göztepe maçı yarıda kaldı | Son dakika spor haberleri

Eskişehirspor - Göztepe maçı yarıda kaldı | Son dakika spor haberleri

TFF 1. Lig maçında Alpay Özalan takımı Eskişehirspor'u Göztepe'nin attığı gol sonrasında sahadan çekme kararı aldı. Eskişehirspor sahada yerini alırken hakemler soyunma odasından gelmedi ve maç yarıda kaldı.

TFF 1. Lig maçında Alpay Özalan takımı Eskişehirspor'u Göztepe'nin attığı gol sonrasında sahadan çekme kararı aldı. Eskişehirspor sahada yerini alırken hakemler soyunma odasından çıkmadı ve maç yarıda kaldı. Maçla ilgili kararı TFF verecek.

90+1. dakikada Yahovic'in attığı golün ardından saha karıştı. Eskişehirspor cephesi Göztepe'nin attığı gol öncesinde Eskişehirsporlu futbolcuya faul yapıldığı gerekçesiyle uzun süre itiraz etti. Eskişehirsporlular golden önce oyuncuları Axel Meye'nin bariz gol pozisyonundayken düşürüldüğünü ve kırmızı kart verilmesi gerektiğini savundu. Bu pozisyondan sonra Göztepe kornerden golü buldu.

ESKİŞEHİRSPOR  ÇIKTI HAKEMLER ÇIKMADI

Bu golün ardından Alpay Özalan hemen takımını sahadan çekti. Bunun ardından iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı.

Eskişehirspor sahada yerini alırken hakemler soyunma odasından çıkmadı ve maç yarıda kaldı. Maçla ilgili kararı TFF verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN