İzmir’de sessiz sedasız açılış

İzmir’de sessiz sedasız açılış

Geçen haftanın iki kaybedeni Göztepe ile Bursaspor, Süper Lig’in 16. haftasının açılış maçında golsüz berabere kaldı. Bornova Doğanlar Stadı’nda oynanan karşılaşmadan çıkan sonuç iki takımı da mutlu etmedi.

Süper Lig’de 16. hafta heyecanı dün oynanan Göztepe-Bursspor karşılaşması ile başladı. Geçen haftayı puansız kapatan iki ekibin Bornova Doğanlar Stadı’ndaki kapışmasından kazanan çıkmadı: 0-0. İlk yarıda daha etkili görünen Bursaspor, iki kez Saviet, bir kere de Lima ile rakip kaleyi yokladı ancak sonuç alamadı. Pozisyon üretmekte zorlanan Göztepe ise Castro’nun uzaktan şutunda çerçeveyi bulamadı. İkinci 45 dakika tempo biraz daha yükselse de gol sesi çıkmadı. Üst üste 4 yenilginin ardından Bayram Bektaş ile yolları ayrılan Göztepe, Kemal Özdeş yönetimindeki ilk sınavında puan hasretini bitirse de galibiyet özlemi 5 maça çıktı. Son iki yenilgisini evinde yaşayan Bursaspor’un dışarıdaki yenilmezlik serisi 4 müsabakaya yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN