Josef De Souza'dan transfer iddialarına yanıt

Josef De Souza'dan transfer iddialarına yanıt

Adı uzun bir süredir İngiliz kulüpleriyle transfer dedikodularına karışan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Josef De Souza, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek olan Josef De Souza'nın adı sık sık transfer spekülasyonlarına karışıyordu.

Brezilyalı ön liberoya İngiltere Premier Ligi'nden birkaç takımın talip olduğu öne sürülmüştü.

Sarı Lacivertli yıldız ise bugün sosyal medya hesabı aracılığıyla bir paylaşım yaparak hakkında çıkan dedikoduları yalanladı.

Resmi Instagram sayfasından bir paylaşımda bulunan Josef, şu ifadeleri kullandı:

"Ben ve temsilcim Carlos Leite medyada çıkan adım ve Premier Lig kulüpleri ile bağlantılı haberlerin yalan olduğunu ve hiçbir İngiliz kulübü ile görüşmemiz olmadığını belirtmek istiyoruz. Fernerbahçe ile bir sene daha tamamlamak istediğim bir sözleşmem var ve bu sene şampiyon olabiliriz."

18-06/21/5339235.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN