Kaan Ayhan maç sırasında suratına tekme yedi, hastaneye kaldırıldı

Kaan Ayhan maç sırasında suratına tekme yedi, hastaneye kaldırıldı

Dünya Kupası elemelerindeki Milli Takım'ın 4 maçının üçünde oynayan Kaan Ayhan'ın yaşadığı talihsizlikler bitmiyor.

NTV Spor'un haberine göreMilli futbolcunun son olarak suratına Fortuna Düsseldorf'un Heidenheim maçında rakibinin tabanı geldi. Hastaneye kaldırılıp ameliyat edilen Kaan'ın kaşının üstüne ve gözünün altına müdahale edildi Milli futbolcu Kaan Ayhan'ın yaşadığı talihsizliklerin sonu gelmiyor.

17-02/26/1232.png

Bronşit tedavisi gören 22 yaşındaki futbolcu, akciğerlerindeki sıkıntıya rağmen Fortuna Düsseldorf'un maçlarında oynamaya ve antrenman yapmaya devam etti.

SURATINA TEKME YEDİ

Kaan, Fortuna'nın Heidenheim ile golsüz berabere kaldığı maçta da ilk 11'de görev yaptı. Ama 79. dakikada Heidenheim'dan Kim Skarke'nin tabanı suratına gelince yerde kaldı.Yüzü kan içinde sahayı terk etmek zorunda kalan Kaan, hemen hastaneye götürülüp ameliyata alındı. Kaan'ın sol kaşının hemen üstünde derin bir yara oluştu. Hem buraya hem de sol gözünün altındaki yaraya müdahale edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN