Karşıyaka voleybolda 13'te 13 yaptı

Karşıyaka voleybolda 13'te 13 yaptı

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda dün evinde Maltepe Yalıspor'u 3-0 mağlup ederek 13'te 13 yapan Karşıyaka, sezonun ilk yarısında deplasmanda yenildiği üçüncü rakibinden de rövanşı aldı.

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda dün evinde Maltepe Yalıspor'u 3-0 mağlup ederek 13'te 13 yapan Karşıyaka, sezonun ilk yarısında deplasmanda yenildiği üçüncü rakibinden de rövanşı aldı.
İlk devre 3-1 kaybettiği Alaşehir Belediyespor'u 3-2, 3-0 mağlup olduğu Beylikdüzü Voleybol'u ise 3-1'lik skorlarla geçen yeşil kırmızılı ekip, İstanbul'da 3-2 yenildiği Maltepe Yalıspor'u set vermeden mağlup etti. Çarşamba günü derbide Arkasspor'a konuk olacak 46 puanlı Karşıyaka, ikinci sıradaki yerini averajla Manisa Büyükşehir Belediyespor'a kaptırıp bir basamak geriledi ve üçüncü sıraya indi.

 
FOTOĞRAFLI



İZMİR / DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN