Kartal Avrupa dönüşü 7 puan bıraktı

Kartal Avrupa dönüşü 7 puan bıraktı

Siyah-beyazlılar bu sene Avrupa Ligi Grup maçları sonrası Süper Lig’de çıktığı 5 maçta 8 puan topladı, 7 puan da kaybetti. Siyah-beyazlılar, ligin 16. hafta mücadelesinde yarın evinde Trabzonspor’u ağırlayacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe günü evinde Malmö’ye 1-0 mağlup olarak elenen Beşiktaş, Avrupa maçları sonrasında ligde çıktığı müsabakalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa Ligi grup maçları sonrası Süper Lig’de çıktığı 5 maçta 8 puan toplarken, 7 puan da kaybetti.

Beşiktaş, Avrupa maçlarından sonra çıktığı Çaykur Rizespor ve Galatasaray maçlarını kazanırken, Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor ile berabere kalıp, evinde Demir Grup Sivasspor’a da 2-1 mağlup olmuştu.

Siyah-beyazlılar, ligin 16. hafta mücadelesinde yarın evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Vodafone Park’ta 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN