Kartal’a Paşa çelmesi

Kartal’a Paşa çelmesi

Sezonun ilk haftasına Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-Beyazlılar’da 7. dakikada Babel ve 34. dakikada Talisca’nın attığı gollere, ev sahibi ekip 23. Neumayr ve 79’da Trezeguet ile cevap verdi.

KARAR / HABER MERKEZİ

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, Antalyaspor galibiyeti sonrasında 2. haftanın açılış maçında Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Siyah-Beyazlıların gollerini 7’de Babel ve 34’de Talisca kaydederken, Kasımpaşa’nın sayıları ise 23’de Neumayr ve 79’da Trezeguet’ten geldi.

Mücadeleye konuk ekip hızlı başladı ve 7. dakikada 1-0 öne geçti. Tosic’in pasıyla savunmanın arkasına koşu yaparak soldan ceza sahasına giren Cenk, çizgiye inerek pasını verdi. Arka direkte Babel müsait pozisyonda topu filelere gönderdi: 0-1. 24. dakikada Kasımpaşa’nın beraberlik golü geldi. Ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Neumayr, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-1.

17-08/19/980x752_159975402c79ce.jpg

SON SÖZ TREZEGUET’TEN

28. dakikada Talisca’nın uzaktan şutunda, top üstten auta çıktı. 34. dakikada Beşiktaş skoru 2-1 yaptı. Caner’in soldan yaptığı ortaya yükselen Talisca’nın kafa vuruşunda, top ağlara gitti: 1-2. İlk yarı Beşiktaş’ın 2-1 üstünlüğüyle sona ererken, ikinci devrede de Siyah-Beyazlılar üstün oyununu sürdürdü. 57. dakikada bir başka Beşiktaş atağında Oğuzhan’ın pasıyla Babel kaleciyle karşı karşıya kaldı. Hollandalının pasıyla mutlak gol pozisyonu yakalayan Cenk topu auta gönderdi. Kasımpaşa’ya beraberlik golü 79. dakikada Trezeguet’ten geldi. Taç atışında topu göğsüyle kontrol eden Mısırlı golcü uzak mesafeden çektiği şutla topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu belirledi: 2-2.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Kasımpaşa - Beşiktaş mücadelesinde tribünler boş kaldı. Siyah-Beyazlılar kendilerine ayrılan tribünü doldururken, Kasımpaşa taraftarı maça ilgi göstermedi. Atiker Konyaspor ile oynanan Süper Kupa maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç ceza alan ve geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor karşılaşmasını televizyondan izlemek zorunda kalan Beşiktaşlı taraftarlar, bu sezon ilk kez tribünde yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN