Kasımpaşa - Galatasaray maçı ilk 11'leri belli oldu

Kasımpaşa - Galatasaray maçı ilk 11'leri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Mustafa Denizli ise yıllar sonra Galatasaray'ın başında ilk maçına çıkıyor. Dev maçın ilk 11'leri belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşılaşıyor. Dev maçın ilk 11'leri belli oldu.

KASIMPAŞA - GALATASARAY

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakem: Halis Özkahya

Saat: 20.15

Yayın: Lig TV

Kasımpaşa: Ramazan, Erhan, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Hakan, Adem, Eren

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Emre Çolak, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak

Yedekler: Cenk, Bilal, Umut, Jose Rodriguez, Sinan Gümüş, Olcan, Tarık

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Denizli ilk maçına çıkıyor

Galatasaray, teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli yönetimindeki ilk maçını oynuyor. Son 3 resmi maçında, ligde Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilip, Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişe Kasımpaşa karşısında son vermek istiyor. Galatasaray ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de 23. kez karşı karşıya geliyor. İki ekip arasında geride kalan 22 lig maçından 14'ünü Galatasaray kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galip gelebildi. Galatasaray'ın 42 golüne, Kasımpaşa 18 golle yanıt verdi.

Paşa az, Aslan çok gol yiyor

İki takım arasında çarpıcı istatistikler dikkat çekiyor. Geçen sezon ligin en çok gol yiyen (73) takımı olan Kasımpaşa, Rıza Çalımbay’la birlikte bu sezon kalesinde sadece 9 gol görüp ligin en az gol yiyen takımı konumuna terfi etti. Bu sezon savunmada açıklar veren G.Saray ise 16 golle, en az gol yiyenler sıralamasında ilk 8’in dışında kaldı. Cimbom, son 3 resmi maçında filelerinden toplam 9 top çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN