Kenan Sofoğlu 1 ayda 3 kez ameliyat oldu

Kenan Sofoğlu 1 ayda 3 kez ameliyat oldu

Sakarya'da antrenman sırasında kaza geçiren ve sağ el bileğinde kırık oluşan Milli Motosikletçi Kenan Sofoğlu, bir ay içinde 3'üncü kez ameliyat oldu. Ameliyat olmasaydı kariyerinin tehlikeye gireceğini söyleyen Sofoğlu, "Vücudumun en çok kullandığım bölgesinden hasar aldım" dedi.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde antrenman yaptığı sırada kaza geçiren ve sağ el bilek eklem bölgesindeki çıkık ve kırık oluşan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bir ay içinde üçüncü kez ameliyat edildi.

Türkiye’ye dönüş yapmak zorunda kaldığını anlatan milli motosikletçi, şöyle konuştu:

"İlk yarışı kaçırdım, Tayland yarışına da katılamıyorum. Yani sezona eksi 50 puanla başlıyorum. Bunun telafisi tabii ki kolay olmayacak. İnşallah diğer yarışlarda bunu telafi etmek için mücadele vereceğim. Şimdiden iyileşip sapasağlam motosikletime dönmenin hayalini kuruyorum. Ameliyattan çıkar çıkmaz ilk sorduğum da bu oldu."

Motor sporlarında kaza riskinin her zaman bulunduğunu anlatan milli motosikletçi, "Çok fazla kırığım, çıkığım var. Dizde, topukta, ayakta, bilekte, omuzda, kaburgaya varıncaya kadar her yerde sakatlıklar yaşadım." diye konuştu. Son yaşadığı sakatlığın diğerlerinden daha farklı olduğunu dile getiren Sofuoğlu, şöyle devam etti:

KARİYERİ TEHLİKEYE GİREBİLİRDİ

"Motosiklette vücudumun en çok kullandığım bölgesinden hasar aldım. Doktorlar ’eğer üstüne gider, çıkık parmakla yarışmaya devam edersen, bu senin kariyerinin sonu olur’ dediler. Bunum üzerine zaten vazgeçip, geldim. Yoksa ben çıkık parmakla da yarışmaya karar vermiştim ama şimdi doğru olanı yaptığımıza inanıyorum.

Doktorları dinleyeceğim. Metalleri iki hafta daha bekletsem Tayland’daki ikinci yarışa tamamen hazır olacaktım. Şimdi iş tamamen başa döndü. Sezon da açıldı artık, her 15 günde bir yarış var. İspanya’ya yetişip, sezona orada iyi bir başlangıç yapmak istiyorum."

Sofuoğlu, sol bilek ve sağ elinde platin bulunduğunu belirterek, "Diğerlerini çıkartmasaydık, x ray cihazlarından geçemezdim. Vücudumun her yerine platinler takılmıştı. Şimdi sağ elime de yeni bir metal yerleştirildi. Doktor iki hafta sonra çıkaracağını söyledi. Daha sonra fizik tedavi süreci, inşallah 25 güne kadar da bu sıkıntıyı da atlatırız diye umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN