Kocaman'dan tur şifresi

Kocaman'dan tur şifresi

Fenerbahçe’nin Vardar’la UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı öncesi konuşan deneyimli teknik adam Aykut Kocaman önceliklerinin gol yemeden gol atmak olduğunu söyledi ve ekledi: “İlk maçta yediğimiz 2. golü çıkarmak için çaba göstereceğiz.”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Martin Skrtel, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Erken atacakları bir golün tura kendilerini ortak edeceklerini söyleyen Kocaman, “Avrupa Ligi’nde öncelikli hedefimiz gruplarda yer almak. Onun için maçtan istediğimiz skoru almamız gerekiyor.

İlk maçta beklemediğimiz bir skor aldık. Yediğimiz o 2. golü çıkarmak için çalışacağız” dedi. Oynanan maçlarda istenilen sonuçların alınamamasıyla ilgili Kocaman, “Yaşadığımız dönem büyük bir sürpriz değil benim için. 9-10 yeni oyuncu geldi. Yeni bir oyun inşa etmeye çalışıyoruz. Kaleyi bulan şut sayısı 8, yediğimiz gol sayısı 6. Son 3 maçımızda kaleye atılan her şut neredeyse gol olmuş. Bunu tamamen oyuncular üzerinden açıklamak doğru değil” şeklinde konuştu. İlk 11’le alakalı Aykut Kocaman, “Maçla ilgili çözülmesi gereken sorun forvet olacak. Başlayacağım kadrodan çok bitireceğim kadroyu düşüneceğim. Atılacak 1 golün zamanlaması çok önemli” ifadelerini kullandı.

STOPER TRANSFERI ŞART

Kesinlikle stoper transferi yapılması gerektiğini belirten Kocaman, “Giuliano ve Soldado’dan sonra pozisyonlardaki tamamlanmamızı yaptık. Sayısal olarak uzun maratonda mutlaka stopere ihtiyacımız var. Temel pozisyonu stoper 2 oyuncumuz var” şeklinde konuştu. Fenerbahçe’nin tecrübeli stoperi Skrtel ise Vardar karşısında turu geçeceklerine inandığını dile getirdi. İlk maçta kötü bir sonuç aldıklarını ancak bunu çevirmek için önlerinde bir 90 dakika daha olduğunu vurgulayan Skrtel, “Yeteneklerimize inanıyoruz. Turu geçecek skoru alabileceğimizi düşünüyoruz. Bu fikirle sahada olacağız. Kolay maç olmayacak kesinlikle. İlk maç daha iyi olan taraf bizdik ama maalesef golü bulamadık. Kalemizde de ucuz goller gördük. İnanıyorum ki biz başarılı bir takım olacağız” şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe bugün saat 20.30’da Ülker Stadyumu’nda Vardar’ı konuk ediyor. Sarı-Lacivertliler, Vardar karşısında tur atlaması durumunda grup etabına kalacak. Olası bir yenilgi ve beraberlik durumunda ise Avrupa’ya veda edecek. Fenerbahçe 2-0 kazanırsa maç uzatmalara gidecek ancak 2-0’ın dışında alınacak her türlü iki farklı galibiyette Fenerbahçe elenecek. Kanarya rakibi karşısında üç ya da daha farklı bir sonuç elde ederse tur atlayan taraf olacak.

GUSTAVO GOMEZ’IN IMZASI AN MESELESI

Fenerbahçe’nin, Milan’da oynayan Gustavo Gomez’i açıklamaya hazırlandığı öne sürüldü. Trabzonspor’un da yakından ilgilendiği Paraguaylı oyuncu için Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın Milan ile son pürüzleri gidermeye çalıştığı kaydedildi. Gomez’in menajeriyle görüşüp her konuda anlaşan Fenerbahçe’nin, kiralık olarak alacağı Paraguaylı oyuncu için Milan’ın “Bize Gomez’i gelecek sezon alacağınızın garantisini verin” isteğine takıldığı öğrenildi. Öte yandan Paraguaylı futbolcunun Twitter’dan Fenerbahçe’yi takibe alması ise Sarı-Lacivertli kulübe transferinin çok yakın olduğu şeklinde yorumlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN