Konyaspor - Karabükspor maçındaki pozisyon tepkilere neden oldu

Konyaspor - Karabükspor maçındaki pozisyon tepkilere neden oldu

Süper Lig'de 15. hafta dün akşam oynanan Konyaspor - Karabükspor mücadelesiyle sona ererken, bu karşılaşmanın 81. dakikasında verilen bir ofsayt kararı tepki çekti.

Beinsports'tan alınan görüntülerde, Türk hakemleri tepki çekmeye devam ediyor. Her sezon verilen tartışmalı kararlar ve hakemlerin maç sonuçlarına etki edip etmdiği ciddi şekilde tartışılırken dün akşam Konya'da verilen bir ofsayt kararı da ciddi anlamda tepki çekti.

Maçın 81. dakikasında Konyaspor'un 1-0 önde olduğu dakikalarda ev sahibi ekip Karabükspor'u 2'ye 1 yakaladı.

Evouna'nın pasında Musa Araz topla buluştu ve boş kaleye rahat bir gol attı ancak karşı tribünler tarafındaki yan hakem Abdullah Bora Özkara bu pozisyon için ofsayt bayrağı kaldırdı.

Musa Araz'ın, pası aldığı anda çok net şekilde topun gerisinde olması ise karar için "Skandal" yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Maçı 2-0 Konyaspor kazanınca da pozisyon fazla konuşulmadan unutuldu!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN