Konyaspor'dan manidar 'Günaydın' paylaşımı

Konyaspor'dan manidar 'Günaydın' paylaşımı

Atiker Konyaspor'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Beşiktaş maçında aleyhlerine verilen kararların fotoğrafları yer aldı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor’un resmi Twitter hesabından paylaşılan bir fotoğrafla Beşiktaş maçındaki hakem hatalarına dikkat çekildi.

Konya’da oynanan ve 1-1 berabere biten maçın ardından hakem Alper Ulusoy’un verdiği kararlar tartışma yaratmıştı. Özellikle Beşiktaş cephesinden maçın hakem dörtlüsüne büyük tepki vardı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de maç sonu hakem Alper Ulusoy’a tepki gösterirken Atiker Konyaspor’un resmi Twitter hesabından imalı bir paylaşım yapıldı.

‘Günaydın Atiker Konyaspor’ ailesi mesajıyla yapılan paylaşımda, Beşiktaş mücadelesinde Konyaspor aleyhine verilen kararların fotoğrafları da yer aldı.

İşte o paylaşım;

 
18-02/19/5a8a85c10f254426ccd1a703.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN