Lens'in yeni adresi belli oldu

Lens'in yeni adresi belli oldu

Geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergileyemeyen Jeremain Lens'e İngiltere'den West Bromwich Albion talip oldu. Şenol Güneş'in de gözden çıkardığı Lens için West Bromwich Albion ile görüşmeler sürüyor.

Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon gösterdiği etkisiz performans nedeniyle gözden düşen Jeremain Lens’e, İngiliz ekibi West Bromwich Albion'un yakın ilgisi olduğu ortaya çıktı.

Siyah-beyazlıların hocası Şenol Güneş, önümüzdeki sezon sağ açık bölgesinde Ricardo Quaresma'nın oynamadığı maçlarda, Lens'e şans vermeyi düşünmüyor. Tecrübeli hocanın, bu bölge için transfer istemediği ve yönetime "Gökhan Töre'ye güvenelim" mesajı verdiği öğrenildi.

 
Siyah- beyazlılarda gözden çıkarılan Jeremain Lens için bir dönem F.Bahçe'de de sportif direktör olarak görev yapan Terraneo'nun takımı West Bromwich Albion ile görüşmeler sürüyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN