Lyon, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'ı sahasında 7-1 mağlup etti

Lyon, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'ı sahasında 7-1 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Lyon, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'ı sahasında 7-1 mağlup ederek, son 16 turuna yükseldi.

Stade de Lyon'daki gol yağmuru 4. dakikada Nabil Fekir ile başladı. Ev sahibi ekip, 17. dakikada Maxwell Cornet'in golüyle farkı ikiye çıkarttı. 26'da Levi Garcia ile skoru 2-1'e getiren Alkmaar'a Lyon'un cevabı gecikmedi ve bir dakika sonra 27. dakikada Nabil Fekir skoru Lyon lehine 3-1 yaptı. Karşılaşmanın 34. dakikasında Sergi Darder skoru 4-1 yaptı. İlk yarısı bu skorlala tamamlanan karşılaşmanın 78. dakikasında Nabil Fekir, kendisinin üçüncü, takımının ise beşinci golünü AZ Alkmaar kalesine gönderdi. 86. dakikada Houssem Aouar ile skoru 6-1 yapan Lyon, 89. dakikada Mouctar Diakhaby ile skoru 7-1 yaptı. Bu aynı zamanda maçın da sonucu oldu. 
 
Hollanda'daki ilk maçta rakibini 4-1 yenen Lyon, rövanş karşılaşmasından da 7-1'lik skorla ayrılarak rakibine iki maçta 11 gol atarak bir üst tura adını yazdırdı.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN