Medipol Başakşehir 2 - 1 Sporting Braga | Maç sonucu

Medipol Başakşehir 2 - 1 Sporting Braga | Maç sonucu

UEFA Avrupa Ligi'nde C Grubu'ndaki temsilcimiz Medipol Başakşehir, Braga'yı 2-1 mağlup etmesine rağmen Ludogorets'in Hoffenheim'la berabere kalması nedeniyle Avrupa defterini kapattı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 2 - 1 SPORTING BRAGA

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Medipol Başakşehir, C Grubu'ndaki son maçında Portekiz temsilcisi Braga'yı ağırladı. 5 maçta 5 puan toplayan Başakşehir, mücadeleden 2-1'lük üstünlükle ayrıldı ve puanını 8'e yükseltti. Grupta turuncu-lacivertlilerin önünde bulunan Ludogorets Razgrad, Hoffenheim'la 1-1 berabere kalarak puanını 9'a yükseltti ve 2. sırada bir üst tura yükselen takım oldu.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

90' John Beaton'un son düdüğü ile karşılaşma temsilcimiz Medipol Başakşehir'in 2-1 üstünlüğü ile sona eriyor. Bu sonuçla temsilcimiz Medipol Başakşehir, gruptaki puanını 8 yapıyor ancak grupta oynanan diğer maçta Hoffenheim ile 1-1 berabere kalan ve puanını 9 yapan Ludogorets, 10 puanlı Braga'nın ardından gruptan çıkan diğer takım oluyor.
 
86' Sol kanattan kazandığımız köşe vuruşunda topun başına Emre Belözoğlu geçiyor. Emre Belözoğlu'nun ortasını Braga savunması kafayla uzaklaştırıyor.
 
77' GOOOOOLLL!!! Emre Belözoğlu'nun penaltıdan attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçiyoruz. Bruno Viana'nın Marcio Mossoro'ya ceza sahası içerisinde kayarak yaptığı müdahale sonrasında hakem John Beaton, Medipol Başakşehir lehine penaltı kararı veriyor. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Emre Belözoğlu, yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Matheus Magalhaes'in sağından ağlarla buluşturuyor.
 
73' Medipol Başakşehir yarı alanının ilk metrelerinde Emre Belözoğlu'na sert müdahalede bulunan Nikola Vukcevic, sarı kart görüyor.
 
55' GOL! Braga, Raul Silva'nın attığı golle skoru 1-1 yapıyor. Jefferson Nascimento'nun ortası ile arka direkte buluşan Bruno Viana topu kafayla altıpas içerisinde bulunan Raul Silva'ya indiriyor. Raul Silva'nın kafa vuruşunda top ağlarımızla buluşuyor.
 
47' Bruno Xadas'ın ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
 
45' John Beaton'un düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimiz Medipol Başakşehir'in 1-0 üstünlüğü ile sona eriyor.
 
30' Karşılaşmada 30 dakikalık bölüm geride kalırken Medipol Başakşehir'in topla oynama oranında %59'a %41 üstünlüğü bulunuyor.
 
23' Ricardo Esgaio'nun kendi yarı alanından gönderdiği uzun pasla sağ kanatta buluşan Bruno Xadas için ofsayt bayrağı kalkıyor.
 
10' GOOOOOLLL!!!! Edin Visca'nın attığı golle 1-0 öne geçiyoruz. Sol kanattan İrfan Can Kahveci'nin yaptığı orta ile arka direkte buluşan Edin Visca'nın gelişine çektiği şut Braga ağları ile buluşuyor.

4' Gökhan İnler'in pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda buluşan Edin Visca'nın çektiği şut savunmadan dönüyor.

1' Karşılaşma Bragalı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

SAAT: 21:00

HAKEM: John Beaton

STAT: Başakşehir Fatih Terim

YAYIN: TRT 1, Tivibu Spor 2

BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan, İrfan Can, Visca, Mossoro, Kerim, Mevlüt

YEDEKLER: Faruk, Alparslan, Mahmut, Emre Belözoğlu, Tunay, Napoleoni, Mehmet Batdal

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

BRAGA: Matheus, Esgaio, Viana, Silva, Jefferson, Horta, Danilo, Vukcevic, Xadas, Sousa, Martins

TEKNİK DİREKTÖR: Abel Ferreira

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN