Mehmetçik'e milli destek

Mehmetçik'e milli destek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, sınırda görev yapan kahraman askerlerimize ve bölge halkına moral vermek için Kilis’e gidecek. 2000 milli forma dağıtılacak.

Futbol Federasyonu, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekâtı'na desteğini bir kez daha göstermek için harekete geçiyor. Sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarını ortadan kaldırmak için destan yazan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü operasyonların arkasında olduğunu açıklayan TFF, 14 Şubat'ta yapılan yönetim kurulu toplantısında önemli bir karar aldı. Buna göre, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, kahraman Mehmetçik ve bölge halkına moral ve destek vermek amacıyla Kilis'e gidecek. Bir sonraki yönetim toplantısını 7 Mart'ta Kilis'te yapacak olan federasyon yetkilileri, burada Valilik, Belediye Başkanı, Emniyet Teşkilatı başta olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Tüm hazırlıklarını yapan TFF, Mehmetçiklerimize A Milli Takım forması ve hediyeler takdim edecek. Hazırlanan 2000'in üzerinde ayyıldızlı formanın askerlerimize ve halka dağıtılacağı kaydedildi.

MİLLİLER KLASİK FORMAYA DÖNÜYOR

2018 Dünya Kupası'na katılamayan A Milli Takım, forma değişikliğine gidiyor. EURO 2016 öncesi tanıtılan kırmızı-siyah ve beyaz-turkuaz formaların Türk futbolseverler tarafından beğenilmemesi üzerine sponsor Nike firması yeni tasarımlar hazırladı. Bantlı formaya geri dönüleceği ve ilk kez 23 Mart'ta İrlanda ile Antalya'da oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında ay-yıldızlı ekibin yeni formayla sahaya çıkacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN