Mesut Fener'e giderse, Arsenal Arda'yı alıyor

Mesut Fener'e giderse, Arsenal Arda'yı alıyor

The Telegraph'ın gündeme bomba gibi düşen Mesut Özil-Fenerbahçe iddiasından sonra İngiliz The Times Gazetesi'de ortaya çarpıcı bir iddia attı. Gazete İngiliz ekibi Arsenal'in Mesut Özil’den doğacak olan boşluğu milli futbolcu Arda ile dolduracağını yazdı.

İngilizler Milli yıldızımız Arda Turan için gözünü kararttı.

30 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Barcelona'da futbolunun zirvesini yaşayan 30 yaşındaki Milli yıldız Arsenal'ın radarına girmiş durumda. Londra temsilcisinin Arda için 30 milyon Euro civarında bir meblayı gözden çıkardı.

Kadrosunda önümüzdeki sezon revizyona gitmeyi düşünen Barcelona'nın da Arda Turan’ı satışına onay verebileceği ifade ediliyor.

ÖZİL YERİNE ARDA!

Arsenal’da Alexis Sanchez ve Mesut Özil’in sözleşme yenilememesi üzerine harekete geçen Londra temsilcisi, Özil’in boşlattığı 10 numara pozisyonunda Arda Turan’ı düşünürken, Sanchez yerine de Borussia Dortmund’dan Marco Reus’un ismi geçiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN