Mesut Özil’den Erdoğan açıklaması: Yine yapardım

Mesut Özil’den Erdoğan açıklaması: Yine yapardım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çektirdiği fotoğraf nedeniyle Alman kamuoyunda ağır eleştirilere maruz kalan Mesut Özil sessizliğini bozdu. Mesut Özil Twitter hesabından yayınladığı basın açıklamasında geri adım atmayarak "Yine olsa yine yapardım" dedi.

KARAR/FRANKFURT

2018 Dünya Kupası öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Londra’da çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında yayınlayan ve Almanya’da yoğun eleştirilere uğrayan Mesut Özil konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan Mesut Özil, söz konusu fotoğrafı, şahıslardan bağımsız olarak Cumhurbaşkanlığı makamına duyduğu saygı nedeniyle çektirdiğini ve paylaştığını belirterek, Kraliçe ve İngiltere Başkanı Theresa Mey'le fotoğraf çektirdiğini belirtti. 

REDDETSEM KÖKLERİMİ İNKAR ETMİŞ OLURDUM

Özil fotoğrafın siyasi mesaj ya da seçim kampanyası desteği olmadığını belirterek, Erdoğan’la buluşmasında tıpkı eski buluşmalarında olduğu gibi sadece futbol üzerine sohbet ettiğini söyledi.

Özil açıklamasında ‚"İki kalbim var. Birisi Alman birisi Türk. Annem babam sürekli saygılı olmamı ve hiç bir zaman nerden geldiğimi unutmamı öğretti. Erdoğanla buluşmayı reddetseydim köklerimi inkar etmiş olurdum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN