Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu yarış kariyerine nokta koydu

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu yarış kariyerine nokta koydu

Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, yarış kariyerini noktalama kararı aldı. Sofuoğlu, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamada bu kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte aldığını kaydetti.

Instagram hesabından bir açıklama yapan Kenan Sofuoğlu, yarış kariyerini noktaladığını duyurdu.

Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte aldığını belirterek şu ifadelere yer verdi: 

"Cumhurbaşkanımın isteği üzerine yarış kariyerimi noktalıyorum! Bu hafta sonu İtalya'da 'Jübile' yapma kararı aldık. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz sakatlıklar, ailemin korkuları ve Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı düşündüğümden erken bir zamanda bu kararı almamıza sebep oldu. Gözüm arkada kalmayacak çünkü ülkemizi dünya arenasında temsil edecek sporcular yetiştirdik, şanlı bayrağımızı onlara teslim ediyorum. 20 yıl önce başlayan kariyerimizde hayalim Dünya Şampiyonalarında yarışabilmekti. Şükürler olsun ki Rabbim bize 5 kez şampiyon olmayı nasip etti. Bu şampiyonlukları almamızda çok kişinin emeği var! Bizi bu yolda destekleyen ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.Yarıştığım takım ve sevenlerim için 12-13 Mayıs İtalya'da jubile yapacağız!"

18-05/07/screenshot_3.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN