Münih'in yıldızı Müller'den Beşiktaş açıklaması

Münih'in yıldızı Müller'den Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turunda deplasmanda karşılaşacağı Bayern Münih'in golcüsü Müller, maç öncesi görüşlerini aktardı.

Bundesliga'da Wolfsburg'u son dakikada attığı golle deplasmanda 2-1 mağlup eden Bayern Münih'in Alman yıldızı Thomas Müller, artık tüm odaklarını Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Beşiktaşmaçına verdiklerini belirtti.

Beşiktaş'a karşı hazır olduklarını söyleyen Thomas Müller, ''Beşiktaş'ı hafife almamalıyız. Wolfsburg maçında ikinci yarı gösterdiğimiz performansı Salı günü Beşiktaş'a karşı da göstermek istiyoruz. Beşiktaş maçı için tamamen hazır durumdayız'' sözlerini kullandı.

''LEIPZIG MAÇLARINDA GÖSTERDİLER''

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Leipzig maçlarında iyi bir performans gösterdiğini ve iki maçta da Alman takımını yendiğini hatırlatan Müller, ''Leipzig maçlarında asla küçümsenmeyecek bir takım olduklarını gösterdiler. Türklere karşı iyi hazırlandık'' diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN