Muntari'den sürpriz imza

Muntari'den sürpriz imza

Deportivo La Coruna, bir süredir deneme antrenmanlarına tabi tuttuğu Ganalı Sulley Muntari'yi renklerine kattığını açıkladı

Sulley Muntari, Emre Çolak'a takım arkadaşı oldu. La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna, bir süredir antrenmanlarında denediği Ganalı Sulley Muntari'yi renklerine kattı. Son olarak Pescara forması giyen Muntari, Serie A'da 8 maça çıkıp 1 gol kaydetmişti. Pescara ile sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki Muntari, bir süredir bonservisi elinde olarak kendisine kulüp arıyordu.

18-02/22/1849029_d1735daf6328d5ace90ebf01afb4403b.jpg

Deportivo'nun deneme antrenmanlarına katılan Muntari beğenildi ve mavi beyazlı ekiple sözleşme imzaladı. Kulüp kariyerinde 380 maça çıkan Muntari, 36 gol attı. Kariyerinde AC Milan ve Inter gibi dev kulüplerde forma giyen Muntari, profesyonel futbol kariyerine 2002/03 sezonunda Udinese formasıyla başlamıştı. 

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN