Mustafa Denizli Galatasaray - Atletico Madrid maçını izleyecek mi?

Mustafa Denizli Galatasaray - Atletico Madrid maçını izleyecek mi?

3. kez Galatasaray'ın başına geçen Mustafa Denizli, sarı kırmızılı takımın bu akşam Atletico Madrid ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçını statta izleyecek.

23 yıl sonra Galatasaray’a dönerek teknik direktörlük koltuğuna oturan Mustafa Denizli, dün Florya’ya giderek Başkan Dursun Özbek ile birlikte tesisleri gezdi.

Sarı kırmızılı takımda 3. kez hocalık görevine gelen Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri’ni inceleyip, çalışanlarla tanıştı.

Tesiste yapacağı revizyon ile ilgili notlar alan tecrübeli hoca Madrid’e gitmeyip Florya’da olan futbolculardan kaptan Selçuk, Hamit, Burak ve Carole ile de görüştü.

MUSTAFA DENİZLİ GS TV'DE

Mustafa Denizli, akşam saatlerinde GS TV'ye çıkıp Galatasaray'daki ilk gününü anlattı.

Aşçılarla bile tanıştı

Yıllar sonra Metin Oktay Tesisleri’ne adım attığında Mustafa hoca bir hayli heyecanlıydı. Orada, çeşitli görüşmeler yaptı... Tesisler bıraktığı gibi değildi, daha gelişmiş ve daha da büyümüştü.

Alt yapıdan, üst yapıya kadar her çalışanla tek tek görüştü. Aşçılarla bile tanıştı, onlarla bir süre sohbet etti. Gerekli talimatları da bu arada gerekli kişilere vermeyi ihmal etmedi. Talimatlarının da hafta başına kadar yerine getirilmesini istedi.

Futbolcuların adreslerini aldı

Yönetimle de biraraya gelen Denizli, futbolcuların tek tek adreslerini de aldı. Oyuncularının nerede oturduklarının bilgisini istedi.

İlk günden futbolun tek patronu ve Florya’nın da tek hakimi olacağını gösterdi.

Merak edilen konu hocanın bugün Madrid’e gidip, gitmeyeceğiydi.

MUSLERA'YA TÜRKÇE ÇEVİRİ YAPTILAR

İşlerini tamamladığı takdirde çok büyük bir olasılıklı Denizli bugün özel uçakla Madrid’in yolunu tutacak.

Ve Mustafa Denizli akşam, Atletico Madrid karşısında kritik bir karşılaşmaya çıkacak oyuncularını yalnız bırakmayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN