Naim iyileşsin diye çok dua ettim

Naim iyileşsin diye çok dua ettim

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’nun sporculuk hayaAtındaki en büyük rakibi Leonidis, Celal Demirbilek'e konuştu: “Allah sana ikinci bir şans versin diye hep dua ettim. Geçmiş olsun Naim kardeşim.”

CELAL DEMİRBİLEK / İSTANBUL

Ezeli rakibi Naim Süleymanoğlu’nun en büyük rakibi ve 23 yıllık dostu Yunan halterci Valerios Leonidis, Naim’in hastalığına çok üzüldüğünü söyledi. Rusya doğumlu Yunan halterci, “Çok yahşi arkadaşım Naim’in hastalığına çok üzüldüm. Hastalık dönemini  televizyonlardan izledim. Allah’a şükür yahşi oldu. Allah’a, Naim’e ikinci kez yaşam vermesi için hep dua ettim. Naim Süleymanoğlu benim çok iyi yoldaşımdır. Yahşi haberlerini alınca çok sevindim” dedi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Naim’le yakından ilgilendiğini duyduğunu belirten Leonidis, şöyle devam etti: “Erdoğan’a Naim’e verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Naim’e de bir mesajım var. Kendise iyi bakmanı rica ediyorum. Yıllarca onunla podyumda rakip olmamıza rağmen dostluğumuzdan hiçbir şey kaybetmedik. Yarışma bittikten sonra öpüşüp hep kucaklaşmıştık. Naim dönemimizde dünya halterinin yıllarca 1 numarası idi. Naim’in sıhhatli yaşam sürdürmesini Allah’tan diliyorum. Naim, iyi yaşam için lütfen kendine iyi bak, mutlu ol kardeşim.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN