Nefes kesen derbiye ağır fatura

Nefes kesen derbiye ağır fatura

Süper Lig'de toplam 5 kırmızı kartın çıktığı, 2 de penaltı kararının verildiği Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde özellikle siyah-beyazlı ağır hasarla çıktı.

Trabzonspor maçı öncesinde Oğuzhan Özyakup, Atiba ve Quaresma'yı kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş de gelecek hafta takımın başında olamayacak.

GÖZLER PFDK'DA

Sporx'te yer alan haberde, çift sarı karttan otomatik olarak bir maç oynayamayacak olan Quaresma'nın ihraç kararından sonra orta hakeme ve 4.hakeme yönelik sözlerinden sonra gözler hakem raporlarına ve Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi.

İhraç sonrasında PFDK'ya sevk edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Quaresma, hakeme yönelik sportmenliğe aykırı sözlerden sevk edilirse 1-2 maç, hakaretten sevk edilirse 3 maç ceza tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Fenerbahçe maçında tribüne gönderilen Şenol Güneş, otomatik olarak 1 maç yedek kulübesinde olamayacak. Güneş'in cezasının temsilci ve hakem raporlarına bağlı olarak 3-4 maça çıkabilme ihtimali bulunuyor.

Beşiktaş maçını tribünden izleyen Fenerbahçe taraftarlarının büyük bir kısmının Beşiktaş maçında toplu halde küfür ve saha olaylarından dolayı sarı-lacivertli takımın bundan sonraki ilk iç saha maçını tribünden izleyemeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN