Neymar, Cavani gerginliğinde yeni detay

Neymar, Cavani gerginliğinde yeni detay

Fransa liginde PSG'nin Lyon maçında penaltı ve serbest vuruş kullanmak için tartışan yıldız ikiliyi soyunma odasında takım arkadaşları ayırdı.

PSG'nin Lyon maçının yankıları sürüyor. Maçın galibiyet ve maçın gollerinden çok Cavani ve Neymar'ın saha içindeki tartışması konuşuluyor.

L'equipe'in haberine göre Edinson Cavani soyunma odasında Neymar'a, tavrından memnun olmadığını söyledi.

ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Sinirlenen Neymar Cavani'nin üzerine yürüdü ancak araya giren Thiago Silva, iki yıldızın fiziksel temasını engelledi. Cavani'nin serbest vuruşları ve penaltıyı kullanma isteğinin, 1 milyon euro'luk gol krallığı bonusuna bağlı olduğu belirtildi.

17-09/19/59c0c28eae784918a430e134.jpg

Radio Universal'a konuşan Edinson Cavani, "Kardeşimle konuşurken Neymar ile problemim olduğunu ve penaltıları kimseye bırakmadığım haberlerini öğrendim. Gerçek şu ki hiçbir problemimiz yok."

17-09/19/59c0c28eae784918a430e132.jpg

"Neymar henüz yeni geldi ve onun adapte olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu da kanıtladığımızı düşünüyorum çünkü onu izlerken adapte olduğunu görebiliyorsunuz." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN