Ozan Kabak için 11 milyon Euro'luk teklif

Ozan Kabak için 11 milyon Euro'luk teklif

Galatasaray'da sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Ozan Kabak'a Bundesliga'dan dev teklif geldi. Stuttgart 18 yaşındaki oyuncu için 11 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray'da devre arası transfer döneminde takımdan ayrılması gündeme gelen ancak Fatih Terim'in hamlesi ile takımda kalacağını açıklayan Ozan Kabak'a sürpriz bir teklif geldi.

RESMİ TEKLİF 11 MİLYON EURO

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Ozan Kabak için Galatasaray'a 11 milyon Euro teklif sundu.

Galatasaray Alman ekibine Ozan Kabak'a yaptıkları teklif için henüz yanıt vermedi. Ozan Kabak ile İngiliz ve İtalyan kulüplerinin de ilgilendiği ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Fatih hoca, " Ozan'ın gitme zamanı devre arası değil. Galatasaray olarak başka ülkelere gitmesine zamanı geldiğinde izin veririz." demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN