Kjaer milli takımdaki partnerini getiriyor

Kjaer milli takımdaki partnerini getiriyor

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Kjaer, Danimarka Milli Takımı'ndaki partneri Daniel Agger'i Sarı-Lacivertli takıma katmak için telefon görüşmesi yaptı.

Yeni sezonda maddi koşullar el verdiği müddetçe revizyona gitmesi beklenen F.Bahçe, ilk bombayı patlatmak için pimi çekti! Sezonun an az gol yiyen takımı olsalar da Bruno Alves’in bireysel hataları yüzünden birçok puan kaybeden Sarı-Lacivertlilerde transfer bu mevkiden başlayacak.

Terraneo'nun görevine soyunan başkan Aziz Yıldırım, Daniel Agger'le ilk temasları yaparken Danimarkalı yıldızdan olumlu sinyaller aldı. Kulübü Brondby ile olan kontratı sezon sonunda bitecek olan deneyimli savunmacı için Simon Kjaer'i de devreye sokan Sarı-Lacivertli idareciler oyuncuyu ikna edeceklerinden emin.

16-05/25/resimid_2730468.jpg

TELEFONDAN KONUŞTURTTULAR

'Savunma bakanı' lakaplı Simon Kjaer'in tavsiyesi üzerine başlayan transfer harekatında ilk yüz yüze görüşmelerin 2 hafta içinde yapılması bekleniyor. Ancak işi sağlama almak adına önceden zemin hazırlayan Fenerbahçe cephesi, Kjaer ile Danimarka Milli Takımı'ndan partneri Agger'i telefonda konuşturttu.

Bu görüşmede Fenerbahçe ve İstanbul hakkında oldukça pozitif ifadeler kullanan Kjaer, şu sözlerle vatandaşını Fenerbahçeli yapmaya çok yaklaştı: "Benim de senin gibi buraya gelmeden önce aklımda soru işaretleri vardı. Açıkçası ailem de çok tedirgindi. Hatta birçok konuda yönetimden garanti istedim. Ancak burada zaman geçirdikten sonra şüphelerimin hepsi ortadan kalktı.

16-05/25/resimid_3022909.jpg

'FENERBAHÇE ÇOK İDDİALI'

Burada çok tutkulu bir taraftar grubu var. Üstelik kulüp de her zaman şampiyonluğa oynuyor, Avrupa’da iddialılar. Türkiye'de el üstünde tutulursun, çok mutlu anıların olur. Üstelik yan yana oynayacağız. Umarım kararını bir an önce verip, aramıza katılırsın."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN