Paşa unvan söktü! | Osmanlıspor 2-1 Kasımpaşa

Paşa unvan söktü! | Osmanlıspor 2-1 Kasımpaşa

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Osmanlıspor'u 2-1 yendi. Paşa bu sezon deplasmanda ilk puanları alırken, Osmanlıspor ligde ilk kez yenildi; evindeki 12 maçlık seri de sona erdi.

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Osmanlıspor'u 2-1 yendi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelenin 50. dakikasında David Pavelka, Paşa'yı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Çek futbolcu böylece lacivert-beyazlı forma ile ilk golünü atmış oldu. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Osmanlspor aradığı golü 77'de Badou Ndiaye ile buldu: 1-1.

16-10/23/resimid_4835148.jpg

PENALTIYLA GELEN ÜÇ PUAN

Bu golden 2 dakika sonra Adem Büyük'ün kaleye gönderdiği şutta, top Vaclav Prochazka'nın eline çarptı ve hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını işaret etti. Penaltı atışını gole çeviren Adem Büyük, Kasımpaşa'yı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda Osmanlıspor, kaleci Ramazan'ı geçemedi. Mücadele 2-1 Paşa'nın üstünlüğü ile sona erdi...

16-10/23/resimid_4834876.jpg

YENİLMEZLİK SERİSİ SONA ERDİ

8 puana yükselen Kasımpaşa bu sezon deplasmanda ilk puanları almış oldu. 11 puanda kalan Osmanlıspor ise ligde ilk kez mağlup olurken, evindeki 12 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN