Pepe Beşiktaş tarihinin en pahalı stoperi olacak

Pepe Beşiktaş tarihinin en pahalı stoperi olacak

Portekiz basını, Beşiktaş'a yeşil ışık yakan Pepe'nin 2 yıllık anlaşma karşılığında 10 milyon Euro alacağını, ayrıca siyah-beyazlıların oyuncunun menajerine 2.5 milyon Euro imza parası ödeyeceğini yazdı. Taraflar arasında sözleşme imzalanırsa Pepe'nin maliyeti 12.5 milyon Euro'yu bulacak ve bu rakam, Beşiktaş açısından bir stoperin kendisine ödenen en yüksek rakam olarak tarihe geçecek.

Stoper transferinde Pepe üzerinde yoğunlaşsa da alternatif isimler için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği Thomas Vermaelen'e Torino'nun talip olduğu öğrenildi. Sky Sports İtalia kaynaklı habere göre Torino, Belçikalı oyuncu için kulübü Barcelona'ya teklif yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Roma'da kiralık oynayan Thomas Vermaelen, yalnızca 12 maçta görev alabildi.

ABOUBAKAR İÇİN SIO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Beşiktaş'ın Porto'dan bonservisini almaya uğraştığı Aboubakar için Rennes iddiaları her geçen gün biraz daha artıyor. Fransız basınında yer alan haberlerde Rennes Teknik Direktörü Christian Gourcuff, takımın bir numaralı forveti Giovanni Sio'nun biletini kesti. Sio'un satışından gelecek kaynağın Aboubakar'ın 10 milyon Euro'luk bonservisine ayrılacağı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN