PFDK'dan Başakşehir'e ceza yağdı

PFDK'dan Başakşehir'e ceza yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Medipol Başakşehir futbolcuları Volkan Babacan'a 1; Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'a 5'er maç ceza verdi. Emre Belözoğlu'na ise 50 bin para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Medipol Başakşehir futbolcuları Volkan Babacan'a 1, Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'a 5'er maç ceza verdi. Emre Belözoğlu'na ise 50 bin TL para cezası verdi.

BEŞİKTAŞ MAÇIYLA DÖNECEK

Volkan Babacan, cezasını Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın 20:45'te oynanacak yarı final karşılaşmasında çekecek. Tecrübeli file bekçisi sahalara Spor Toto Süper Lig'de 30 Nisan Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçıyla dönebilecek.

Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan, takım arkadaşlarını ligde oynanacak Beşiktaş, Antalyaspor, Gençerbirliği; Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Fenerbahçe maçlarında yalnız bırakacak. 

YAŞANANLAR KAMERADA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN