PSG'den çılgın transfer harekatı: Neymar ve Alexis Sanchez

PSG'den çılgın transfer harekatı: Neymar ve Alexis Sanchez

Paris Saint-Germain, transfer döneminde Neymar ve Alexis Sanchez'i aynı anda kadrosuna katabilecek mi? Fransız basınına göre Paris ekibinin yönetimi bu konuda umutlu.

Paris Saint-Germain Yönetimi, transfer tarihini değiştirecek bir girişim içinde. Başkan Nasır el-Helaifi, Neymar'ı Barcelona'dan koparmaya çalışırken, Sportif Direktör Antero Henrique de Alexis Sanchez’in peşinde.

NTV Spor'un haberine göre, Fransız basınına göre Paris ekibinin yönetimi, 2 oyuncuyu da kadrosuna katacağı konusunda umutlu. Son olarak Le Parisien gazetesi, Neymar'ın Barcelona'daki takım arkadaşlarına ayrılık kararını ilettiğini öne sürdü. Gazete, Paris Saint-Germain'in 222 milyon Euro’luk inanılmaz bonservis bedelinin yanısıra Neymar'a da yıllık 40 milyon Euro vereceğini yazdı.

Fransız ve İngiliz basınına göre Alexis Sanchez de kişisel şartları konusunda Paris ekibi ile anlaştı. Paris'teki lüks bir otelde Sanchez ve menajeri ile biraraya gelen Sportif Direktör Henrique, oyuncu ile anlaşmayı sağlamış durumda. Paris Saint-Germain'in şimdi Arsenal'i ikna etmesi gerekiyor.

Fransız ekibi 50 milyon Euro karşılığında Sanchez'i sezon sonunda bedelsiz kaybetmek istemeyen Arsenal'i ikna edeceğini düşünüyor. Sanchez'in de Londra kulübünden ayrılmak için hem Menajer Wenger hem de yönetim nezdinde büyük çaba harcadığı belirtiliyor.

Paris Saint-Germain, Neymar ve Alexis Sanchez'i kadrosuna katarsa maddi kaynak yaratmak için Di Maria, Lucas Moura ve Ben Arfa gibi oyuncuları elinden çıkarması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN