Ramil Guliyev, ‘Yılın Avrupalı Atleti’ ödülü için son 3 aday arasına kaldı

Ramil Guliyev, ‘Yılın Avrupalı Atleti’ ödülü için son 3 aday arasına kaldı

Milli atlet Ramil Guliyev, Avrupa Atletizm Birliği (EAA) tarafından verilen ‘Yılın Avrupalı Atleti’ ödülü erkekler kategorisinde son 3 aday arasına kaldı.

Avrupa Atletizm Birliği’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre ‘Yılın Avrupalı Atleti’ ödülü için gösterilen aday sayıları indi.

Erkekler kategorisinde milli atlet Ramil Guliyev de yer alırken, rakipleri ise Fransız Kevin Mayer ve Alman Johannes Vetter oldu. Kadınlar kategorisinde ise adaylar; Rus Maria Lasitskene, Yunan Ekaterini Stefanidi, Belçikalı Nafissatou Thiam ve Polonyalı Anita Wlodarczyk’ten oluştu.
23 yaş altı kadınlar kategorisinde 5 bin ve 10 bin metre Avrupa şampiyonu ve 3 bin metre Avrupa Salon Şampiyonası’nda da ikinci olan Yasemin Can da ‘Yılın Avrupalı Yükselen Kadın Yıldızı’ ödülünde son 3’e kaldı. Yasemin, ödül için Alman Konstanze Klosterhalfen ve Ukraynalı Yuliya Levchenko ile yarışacak.

Ödülleri kazananlar, 14 Ekim Cumartesi Litvanya’nın başkenti Vilnius’da düzenlenecek törenle açıklanacak.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN