Ranieri, Slimani'yi istiyor

Ranieri, Slimani'yi istiyor

İngiliz ekibi Fulham menajeri Claudio Ranieri, 2016'da Leicester'a rekor bir bonservisle getirdiği Islam Slimani'yi bu kez Londra ekibine transfer etmek istiyor.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; Claudio Ranieri, Slimani'nin yeniden eski günlerine dönebileceğini ve bunda kendisinin rol alabileceğini düşünüyor.

FENERBAHÇE SICAK BAKIYOR

Leicester'ın Slimani'yi kiralık sözleşmesi bitmeden geri almayacağı belirtilen haberde, Fenerbahçe'nin Cezayirli oyuncuyu göndermeye sıcak bakabileceği ve bu transferde sorun yaratmayacağı yazıldı.

Hatırlanacağı üzere Leicester geçen sezon devre arasında Slimani'yi Newcastle United'a kiralamış ancak 30 yaşındaki oyuncu takımında sadece 4 maçta oynayıp sezon sonu Leicester'a geri dönmüştü.

Fenerbahçe'de şu ana kadar hayal kırıklığı yaratan Slimani, Sporting kariyerinde 111 maçta 57 gol, 15 asistlik performans sergilemiş ve 2016/2017 sezonu başında 30,5 milyon euroya Leicester City'ye transfer olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN